16/02/2021

Leestijd:  minuten

Waarom Pinterest? Die vraag heb ik mijzelf lang gesteld, en misschien doe jij dit nu ook? Ik dacht dat Pinterest slechts een digitaal prikboord is. Een plek waar je DIY projecten vindt, en mooie plaatjes op plakt voor je vakantie. Maar Pinterest is veel meer dan dat. Pinterest voor ondernemers is geen niche: het is een goudmijn!


Waar te starten?

Waar te starten? Simpel! Gewoon de beste Pinterest expert van Nederland uitnodigen voor een expert talk in de social media sessions podcast. Wie die expert is? Dionne Knooren! Zij weet het fijne van pinterest marketing, runt een succesvol pinterest account en deelt op wekelijkse basis de pins op haar Pinterest account: met succes!


In gesprek met de Pinterest expert van Nederland

Wist je dat ik door haar gesprek Pinterest zelf ben gaan inzetten? Haar Pinterest tips waren enorm bruikbaar voor mij, en die informatie zou ik graag met jou willen delen. Ik heb samen met Dionne een uur mogen praten over:

πŸ‘‰ Ondernemerschap
πŸ‘‰ De pins op Pinterest
πŸ‘‰ Waarom Pinterest marketing interessant is voor ondernemers
πŸ‘‰ Hoe jij Pinterest zakelijk kunt inzetten
πŸ‘‰ Oftewel: Pinterest voor ondernemers!!!!

Geschreven door: Bram van Houtum

Mijn missie is om 10.000 ondernemers succesvol te maken op social media πŸš€

Volg mij:

Deel je gedachten als commentaar:

Jouw emailadres zal ik nooit delen ❀️

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

GRATIS

GRATIS STRATEGIESESSIE

Boek vandaag jouw gratis strategiesessie.