Bram van Houtum die een digitale presentatie geeft.

Wie is Bram van Houtum?


Mijn naam is Bram van Houtum en ik help merken om harten te winnen met mijn sterke vaardigheden in (digitale) content en strategie. Ik heb ervaring met het promoten van grote merken zoals de Nederlandse Publieke Omroep, ING BANK, ABN AMRO en KRO/NCRV. Laten we digitaal afspreken onder het genot van een kop koffie. Ik sta open voor nieuwe contacten en mogelijkheden.


Portret van een lachende Bram van Houtum in een zwart T-shirt, buiten gefotografeerd met een blauwe lucht op de achtergrond.

Wie is Bram van Houtum
(de lange versie)


Sinds mijn tienerjaren ben ik geobsedeerd hoe ik (neuro)marketing kan gebruiken om online merken en communities kan bouwen.


Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van uitdagingen met betrekking tot content, branding en strategieën voor elk bedrijf dat gelooft in wat ze doen.

Of je nu net begint of een stap verder wilt gaan, ik kan je helpen om je bedrijf op de juiste manier te (her)lanceren of te (her)positioneren.


In de afgelopen 7 jaar heb ik merken en bedrijven geholpen om miljoenen views, likes, comments en leads te krijgen via social media en online marketingcampagnes.


Veel merken waarmee ik samenwerk hebben allerlei prijzen gewonnen in hun respectievelijke sectoren. Hoewel ik geen volledige eer kan opeisen voor deze prestaties, voelt het wel goed om af en toe deel uit te maken van deze mega-succesverhalen.

Enkele bedrijven waarmee Bram van Houtum heeft samengewerkt:

Enkele mijlpalen van Bram van Houtum:


✅ 8,3 miljoen unieke views met 1 post op TikTok
✅ 11 miljoen unieke personen bereikt met 1 post, zonder gebruik te maken van advertenties
✅ In 24 maanden 2.7 miljoen volgers op Instagram
✅ 7.477 e-mail leads op Linkedin met een enkele post


Ik word gedreven door mijn mantra 'work smart at working hard '.

Mensen die mij kennen, zouden me waarschijnlijk omschrijven als gepassioneerd en een workaholic, maar ik zie het liever als mijn "100% mentaliteit". Het werk dat ik doe is eindeloos en vereist passie en inspanning. Het is alsof je getrouwd bent met iemand genaamd Creativiteit. Als je geïnteresseerd bent om te connecten, neem dan gerust contact met me op! Ik zou je graag een kop goede koffie serveren.


Bedankt voor het lezen van mijn omschrijving (ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen wie Bram van Houtum nu is). 😉


Warme groeten,


PS. Wil je gratis tips & tricks? Lees dan mijn blog, luister de podcast, bekijk mijn video's of schrijf je in voor de leukste nieuwsbrief van Nederland.

PPS. Ken je mijn meest complete social media cursus al? Ik heb op alle fronten van social media en online marketing gespeeld, gewonnen en ook vaak gefaald. Deze rugzak, bomvol praktijkervaring deel ik graag met jou. Ondanks alle trainingen die ik eerder al had gegeven is het al jaren een wens van mij om één "uber social media cursus" te maken waar mijn filosofie en alles wat ik heb geleerd op de meest complete en duidelijke manier in staat. Die cursus is er nu... → doe jij mee?