"Transformeer jouw bedrijf van "hopen op klanten", naar een succesvol en winstgevende business door slim gebruik te maken van de kracht van online marketing "

Kopieer de online marketing technieken die met gemak goedbetalende klanten aantrekken

(en die jou de mogelijkheid geeft om die "vrije tijd" te krijgen die wij allemaal verdienen)

Het is NU tijd om actie te nemen, want online marketing is niet meer zoals het 2 jaar geleden was:

 • Het organisch bereik op Instagram, Linkedin, Facebook en andere platformen is door de grond gezakt (en als je nep likes of volgers hebt gekocht is de kans groot dat je ook nog eens een shadowban krijgt op het platform);
 • Mensen geven minder snel uit (Jouw doelgroep is word steeds kieskeuriger. Dit betekent dat het nog moeilijker is geworden om een volstrekt vreemde te converteren naar een goedbetalende klant);
 • De concurrentie is heftiger dan ooit (Nederland heeft meer dan 2 miljoen ondernemers die allemaal een stukje van de taart willen. Als je niet weet hoe jij social media slim kunt inzetten om op te vallen bij de juiste mensen, zul je altijd 1-0 achter staan ten opzichte van je concurrentie);
 • Data en Privacy worden steeds belangrijker (Apple schermt al e-mail adressen af waardoor open rates niet meer kloppen, trackers van Facebook en Google worden bijna altijd geblokkeerd (en laten we het maar niet hebben over adblockers) Je hebt een sterke online strategie nodig die hier op voorbereid is.

Als jij dit jaar niet gaat innoveren met je online strategie, dan is de kans groot dat je volgend jaar in de problemen komt...

krijg VANDAAG toegang tot de beste online strategie van nederland!

Een voorproefje van wat jij gaat krijgen...

 • Social media templates De tijd van posten voor het posten is voorbij. Jij wilt impact maken. Jij krijgt toegang tot een level 5 social media strategie. Iedere post heeft een specifiek doel, publiek en conversie strategie. Dit geeft jou meer rust en duidelijkheid om zo stappen te zetten op social media!
 • Hoog converterende opt-in pagina templates die leads sneller binnenhalen dan een hongerige walvis op steroïden! Je krijgt done-for-you templates inclusief titels, ondertitels, bulletpoints, en ontwerp bestanden. Indien gewenst krijg jij ook toegang tot een plug-and-play service zodat je dit niet zelf hoeft te installeren en in te stellen!
 • Long-form landingspagina templates voor het genereren van 'JA DIT WIL IK' leads en strategie sessies. Deze wordt compleet geleverd met tekstsjablonen inclusief titels, sub titels, teksten en bulletpoints. Je krijgt ook alle ontwerp bestanden en bronnen.
 • 7-delige e-mail funnel Jouw bedrijf zou geen kostbare tijd en middelen mogen verspillen aan het verkopen aan niet-gekwalificeerde prospects. In plaats daarvan moet je de juiste prospects koesteren zodat jij ALLEEN spreekt met gekwalificeerde prospects die vooraf gekwalificeerd zijn, voorbestemd, klaar, bereid en in staat zijn om zaken met jou te doen!

EN NOG VEEL MEER...zoals:

Module 1: Wat zijn jouw superkrachten?

Het begint altijd bij jezelf. Ik geloof dat wij van binnen naar buiten moeten ondernemen. Dit is de enige manier om het ondernemer lang vol te houden (want je wilt altijd iets doen wat je echt heel tof vindt), maar ook omdat ik geloof dat er een diepere laag is dat jij jouw idee met de wereld wilt delen. Wat is jouw superkracht waarmee jij de wereld kunt veranderen? Waarom sta jij 's ochtends op om je werk te doen? En waarom wil jij miljoenen mensen gaan inspireren en motiveren via social media?

Module 2: Wie is jou ideale volger?

Als je goed weet wie jij bent en waar je voor staat gaan wij kijken wie nou je ideale volger (lees: klant) is. Hoe kunnen wij deze volger helpen om zijn of haar problemen, vragen of beren op de weg op te lossen? Hoe kunnen wij makkelijk een wildvreemde transformeren in een loyale klant met een extreem hoge lifetime-value? In module 2 gaan wij dus jou ideale klant beter leren kennen dan je concurrentie, om zo een oneerlijk voordeel te creëren!

Module 3: Content Sells

Ik zie het tot de dag van vandaag nog vaak gebeuren: bedrijven gooien iedere dag een balletje op en hopen dat er een wordt opgepakt door het publiek. De tijd van schreeuwen ligt achter ons. Jij kunt dit beter, maar vooral slimmer aanpakken! In module drie ontwikkel jij een vaardigheid waarmee jij content kunt maken die daadwerkelijk verkoopt, waardoor jouw omzet 10x hoger kan uitvallen!

Het maakt niet uit of jij je wilt gaan richten op Linkedin, Twitter, Instagram, Facebook of misschien wel TikTok... Samen gaan wij voor 1 doel: meer omzet en meer vrijheid. 

Hoe? Door content te maken waar jouw volger ECHT op zit te wachten, en hun te converteren naar leads.

Module 4: Data Driven Marketing 

Data driven marketing is voor veel ondernemers een ver van hun bed show. Instagram, en vele andere social media channels, veranderen bijna iedere week. Wat vandaag viral gaat, is morgen alweer vergeten. Misschien gaat een post van jou wel enorm goed, en weet jij niet waarom.

Jouw social media data is een goudmijn. En in plaats van doelloos alle data te downloaden krijg jij natuurlijk uitleg over welke tools en apps je kunt gebruiken om meer uit jouw social media te halen. Hiermee bespaar je niet alleen tijd en geld, maar je kunt je omzet er ook enorm mee vergroten!

Je krijgt toegang tot een online omgeving waarin jij je social media & websites kunt analyseren. En je krijgt toegang tot Content Studio Small Business & Agency License waarmee jij ook nog eens influencers kunt analyseren en een verdiepte analyse van jouw social media krijgt.

Ook krijg jij stap-voor-stap uitleg hoe jij deze data kunt analyseren en interpreteren om nog betere keuzes te maken om je social media channels naar een hoger niveau te brengen.

Module 5: Wat kun jij leren van jouw concurrenten? 
Module 6: Storytelling - hoe pak je dit makkelijk aan? 
Module 7: Doelen stellen (en bereiken) - hoe doe je dit?
Module 8: Systematisch content ontwikkelen en produceren 
Module 9: Contentmachine - hoe kun je content (her)gebruiken?
Module 10: Hoe maak je landingspagina's die verkopen?
LET OP: Iedere maand zullen er extra modules toegevoegd worden

Social media is een jungle waarin alles snel veranderd. Daarom zal ik altijd nieuwe modules toevoegen om jou up-to-date the houden van wat er speelt en waar jij echt impact kunt gaan maken!

Naast de bovenstaande modules zul je binnen de leeromgeving veel meer content vinden.

Social media werkt. Maar met lukraak wat content plaatsen, wat advertenties aanzetten en wat mensen volgen gaat het geen klanten opleveren. Je hebt een strategie nodig!
- Bram van Houtum

Dit is hét programma voor ondernemers die écht willen knallen met hun business!

Later meer over de HOE,
Mag ik jou eerst een simpele vraag stellen...?

Hoe graag wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau krijgen en los breken van je huidige aantal verkopen en leads? Zou dit betekenen dat jij jouw ideale leven kunt leven? Een leven waar jij je geen zorgen hoeft te maken of je bedrijf "gezond" is...

Hoe zou jij het vinden om iedere morgen energiek wakker te worden, super gemotiveerd te zijn, en klaar bent om jouw succesvolle business te runnen. Een onderneming die jou energie geeft, in plaats van energie kost.

Een sterke onderneming die makkelijk te onderhouden is, en het digitale tijdperk volledig benut om zoveel mogelijk te automatiseren.

Hoe graag zou jij dit willen?  Wat zou jij hier voor over hebben?

Als het antwoord een volmondig "JA" is, dan weet ik zeker dat je deze pagina extreem interessant gaat vinden!


Als jij dit leest behoor jij waarschijnlijk tot een van de volgende 3 opties:

Level 1 
Je bent een starter, en op zoek naar een stabiel inkomen

Je bent een starter en je bent (genoodzaakt) om je business online neer te zetten. Je doel is om een full-time salaris uit je business te halen (wat betekent dat jij je eigen baas kunt zijn, en op jouw voorwaarden kunt ondernemen). Echter komt er nu nog niet genoeg omzet binnen om van je bedrijf te kunnen leven. Je zit constant in een 'overleef' modus. Je wilt je het liefst richten op datgene wat jou gelukkig maakt: je passie voor jouw product of dienst. Daarom wil je social media en online marketing slim aanpakken. Zonder dat dit veel tijd, geld of energie gaat kosten.

Level 2 
Je hebt een goede basis, maar bent klaar voor meer!

Ik hoef aan jou niet uit te leggen wat de online mogelijkheden zijn. Als professional weet je wat je wilt. Je hebt van alles geprobeerd, maar het levert alleen nog niet de hoeveelheid (of juiste) klanten en leads op. Alleen knaagt er iets... Omdat je basis staat heb je te weinig tijd om up-to-date te zijn over de social media ontwikkelingen. Je hebt het gevoel dat je achterloopt terwijl je om je heen ziet dat je concurrenten wel succes hebben. Je zoekt een strategie waarmee je jouw business schaalbaar kunt maken, waarbij je zoveel mogelijk kan automatiseren. Je zoekt een methode die dit zorgvuldig voor je kan doen, zonder dat dit ten koste gaat van je focus voor je business.

Level 3
Je business draait goed, en je bent klaar om op te schalen en te systematiseren

Je hebt een rijk gevuld portfolio met de leukste klanten, en staat op het punt om next level te gaan. Je zet online marketing en social media al in, je hebt funnels en draait advertenties. Echter voelt het alsof je balletjes blijft opgooien, en hoopt dat er een wordt gevangen. Je hebt nog niet de gewenste resultaten. Hierdoor kan je niet opschalen en gaan voor een hoog rendement.

Ongeacht in welke je fase je nu zit loop je geheid tegen een van de volgende problemen aan...

Herken je dit?
 • Je hebt geringe technische kennis voor wat betreft social media en online marketing. Je hebt grootse plannen en ideeën, maar je bent niet gefocust en wordt afgeleid door alle informatie die er is. Eerlijk gezegd ben je het overzicht kwijt en raak je gefrustreerd over de resultaten.
 • Je bent gepassioneerd en gedreven, en je hebt van alles geprobeerd. Zonder succes. Je krijgt weinig of geen klanten uit social media (en ziet dat het concurrenten wél lukt). 
 • Linkedin, Instagram, Facebook, Tik Tok, blogs en andere platformen: er komt zoveel op je af dat je vastloopt. Je hebt er alles  aan gedaan om het klaar te zetten qua social media, advertenties, en (e-mail) funnels. Je zet jouw systeem aan, en er gebeurd niets...! Het kost je helaas meer tijd, geld en energie dan wat het oplevert. Én je hebt géén idee wat je verkeerd doet...
 • Je wilt het liefste alles uitbesteden, maar dit is duur en geeft geen garantie op succes. Je weet eigenlijk niet wat agencies doen, terwijl je eigenlijk de basis heel erg graag wilt weten.

Wist je dat...

Alle grote productmislukkingen die ik in de loop der jaren bij mijn klanten heb gezien, hadden nauwelijks te maken met hun aanbod, maar vooral te maken met het onvermogen van de ondernemers om de waarde van hun aanbod over te brengen aan de doelgroep.

Stel je eens voor...
 • Hoe het zou zijn als jij toegang krijgt tot de sleutel van succes. Het is een programma waarvan ik wou dat ik het aan mijn 20-jarige zelf had gegeven om zo veel tijd, geld, energie en frustratie te besparen. 
 • Dat jij hierdoor de kennis en begeleiding krijgt die jou de mogelijkheid  geven om meer leads & sales te genereren.
 • Dit betekent dat jij meer tijd kunt spenderen met je familie, vrienden en kennissen
 • Jij geen zorgen meer hoeft te maken, en eindelijk ÉCHT 'offline' kunt gaan. Dit betekent dat jouw onderneming bijna op een automatische piloot loopt, en jij nu echt kunt genieten van het leven!
En het leukste hiervan is...

Je hebt geen speciale tool of vaardigheid nodig hebt. Je kunt al beginnen met de kennis die je NU al hebt! Ik deel stap-voor-stap hoe jij de kracht van automatisering kunt toepassen zodat je dit begrijpt, en kunt toepassen.

Wat jij nodig hebt is een bewezen strategie die constant klanten oplevert

Wist je dat 93% van de social media campagnes jouw business  een fortuin kosten? Ze worden meestal uitgevoerd met dezelfde oude ineffectieve technieken en processen.

Het "Hero Membership” is een stap-voor-stap blauwdruk voor een succesvolle onderneming die zoveel mogelijk wilt bereiken en saaie processen automatiseert. A.I. inzetten om sneller, beter en slimmer te werken.

Dit betekent dat jij gaat ontdekken dat het mogelijk is om de lifestyle te hebben die jij wilt (en verdiend), zonder dat dit jou veel tijd, energie of geld gaat kosten.

Agencies voeren vaak slechte campagnes uit, en leggen niet uit wat ze doen, waarom ze dit doen en welk doel ze willen bereiken. Het bekende "posten om het posten" (terwijl jij de facturen blijft betalen).

Met de tools, coaching, tips en tricks van Social Masterclass krijg jij een 360 graden aanpak, zodat jij niet alleen zelf campagnes kunt draaien, maar ook een oogje in het zeil kunt houden zodra jij taken uit handen geeft.

Je kan een geweldige funnel maken, video's produceren, foto's posten op je socials, of een strakke e-mail funnel hebben...

Maar als jij je doelgroep niet kunt overtuigen om jouw aanbod te kopen...dan heeft dit catastrofale gevolgen!

Krijg vandaag alle samengestelde "geprobeerd, getest & bewezen" social media methoden van Social Masterclass

Geen boekenwijsheid, geen presentaties met meta-analyses. Wel concrete tips die direct voor meer resultaat gaan zorgen. Krijg één-op-één coaching van een ondernemer met 20 jaar ervaring, die gepassioneerd is om andere ondernemers te helpen slagen op social media!

COMMUNITY

Snel, effectief impact maken met de beste e-learning & social media community van Nederland!

49 

ex. BTW
per maand

 • Toegang tot alle cursussen 
 • Opnames Hero Masterclasses
 • Toegang tot Hero Community (ONBETAALBAAR 🤩)
 • Een keer per maand groep coaching met gelijkgestemden
 • Toegang tot alle tools
PREMIUM

Veel uit handen geven, maar toch weten wat er gebeurd? Dan is het premium pakket voor jou!

 695 

ex. BTW
per maand

 • 60 minuten per week 1-op-1 coaching
 • 120 minuten per maand hulp & uitvoering social media
 • Binnen 24 uur antwoorden op jouw vragen via Whatsapp
 • Toegang tot alle cursussen 
 • Opnames Hero Masterclasses
 • Toegang tot Hero Community (ONBETAALBAAR 🤩)
 • Een keer per maand groep coaching met gelijkgestemden
 • Toegang tot alle tools

Aanmelden is vrijblijvend. Je wordt gebeld om te kijken of er een match is

Krijg jij meer stress dan klanten van social media? Dan is het NU tijd dat wij dit samen gaan veranderen!

Profiteer van:

Toegang tot een ervaren coach
Jouw ideale doelgroep vinden
Samen doelen stellen, en uitvoeren
Krijg direct toegang tot meer dan 20 jaar ervaring
Meer leads & sales voor jouw business?
En snel jouw eigen social media expert te worden...

Het "Hero Membership" -- Jouw blauwdruk voor een succesvolle online onderneming"

Start vandaag!

Waarom alles zelf doen als je nu toegang hebt tot meer dan 20 jaar ervaring?

Dit is de beste manier om jezelf en jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 

Dit programma is gebaseerd op vaak vallen, en weer opstaan. Het is een programma waarvan ik wou dat ik het aan mijn 20-jarige zelf had gegeven om zoveel tijd, geld, energie en frustratie te besparen.

Daarnaast omring je je direct met andere ondernemers die net als jij maar één ding willen: Meer vrijheid door een groeiende online business.

En dat is niet alles...
Je krijgt een paar toffe  extra's cadeau

Aanbevolen

BONUS t.w.v. €297

Toegang tot de hashtag masterclass, inclusief gratis toegang tot "Hashtags for likes".

Met deze software heb jij direct toegang tot de beste hashtags voor jouw business.

BONUS 2 t.w.v. €1188

Misschien herken je dit wel: je wilt gaan posten maar je zit nog in een meeting. Je voelt de stress, je wilt er ook voor je online community zijn maar weglopen bij een klant kan niet...

Dit is een van de vele frustraties als jij je content niet kunt inplannen. Ik vergelijk het vaak met paniekvoetbal (en ik hou niet eens van voetbal)!

Als jij je inschrijft voor her Hero Membership krijg jij gedurende je lidmaatschap gratis toegang tot Content Studio. Met deze app kun jij al jouw social media van te voren inplannen en automatisch posten. 

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard via je PC, of via de Content Studio app op je telefoon.

BONUS 3 t.w.v. €588

Data driven marketing is niet meer weg te denken op social media. Via het Hero Membership krijg jij toegang tot een cross channel monitoring & reporting dashboard.

Ik hou ervan om het leven makkelijker en mooier te maken. Met dit dashboard krijg jij al jouw data op een overzichtelijke manier te zien.

Denk bijvoorbeeld aan: Instagram, Facebook, Linkedin, Google Analytics, Twitter, Active Campaign, Mailchimp of bijvoorbeeld Youtube. 

Social Masterclass integreert met bijna alle platformen, waardoor jij makkelijk in het komende jaar je KPI's in real time kunt bijhouden.

Mijn verhaal

In de afgelopen 20 jaar heb ik elke mogelijke hack en silver bullet voor social media wel geprobeerd. Vaak zonder succes... Ik was het zat om mijn zwaar verdiende euro's uit te geven aan advertenties welke mij meer kosten dan opleveren. Ik ben gaan kijken naar de alternatieven. Al snel kwam ik bij de bekende social media 'gurus' en 'experts' welke meer excuses dan resultaten bieden. 

Dit kon beter!

Ik ben per direct gestopt met deze stress en frustraties en heb al mijn tijd en energie  gestopt in het ontwikkelen van een bewezen en geteste strategie welke ECHT werkt.

Nu, 3 jaar later, beheer ik 2.7 miljoen volgers verdeeld over verschillende accounts. Ik deel deze strategie welke mij succesvol heeft gemaakt met bedrijven zoals: ING Bank, ABN Amro, NPO, Emerce, Spinnin' Records en Sony. En bied vanaf vandaag jou de mogelijkheid om toegang te krijgen tot deze kennis.

Echte mensen - Echte resultaten

Bart Niezen

Eigenaar boxdays webshop

We liepen met onze webshop Boxdays vast om meer omzet en klanten te genereren. Bram heeft onze webshop met een winnende strategie naar een next level gebracht! Meer omzet en meer klanten, doel bereikt dankzij de coaching van Bram!

Rachelle Leerling

founder growtribute

Bram heeft me onwijs geholpen met een strategie. Hij deelde zijn tools, algemene tips, maar ook adviezen die perfect aansloten met onze doelen. Hij stelt goede vragen en snapt vervolgens wat je nodig hebt om te winnen. Aanrader!

Fabian Schlosser

ondernemer

Door Bram’s tips heb ik mijn marketingplan herschreven en is nu ook hashtags een belangrijk onderdeel van mijn marketingstrategie geworden. Bram heeft kennis van zaken en geeft je inzicht in wat wel en wat niet werkt. Dit doet hij op een inspirerende en begrijpelijke manier en voorkom je hiermee een hoop gedoe om alles zelf uit te moeten zoeken.

Deze verhalen zijn niet alledaags, maar dat ben jij ook niet! Er is geen "perfect programma" dat werkt voor absoluut iedereen. Deze beoordelingen en ervaringen zijn hun mening en zijn een voorbeeld van degenen die succes hebben gevonden met onze opleiding! Ze vormen geen garantie voor succes. Jouw ervaringen kunnen variëren. En nee, ik bied nooit compensatie voor reviews 😉


Wij automatiseren en optimaliseren samen de groei van jouw social media zodat jij je bezig kunt houden met de leuke dingen van het leven 🍹

JA! Dit is een LIFE CHANGING mogelijkheid die 
jouw business voorgoed kan veranderen!

Dit is een snelle opsomming wat jij allemaal krijgt

- DIEPGANG

Het Hero Membership
System programma (€1995)

Krijg toegang tot de meest uitgebreide cursus ooit gemaakt over hoe je een product of dienst kunt schalen door gebruik te maken van online marketing en social media. Jij ontdekt het volgende niveau mindset, strategieën en tools om vol vertrouwen te verkopen wat je weet in de digitale wereld van vandaag. In 6 eenvoudige maar ongelooflijk krachtige modules zul je deze geheimen leren:

 • Hoe word je onstopbaar zodat excuses je nooit meer in de weg staan
 • Ontdek precies wat JIJ moet verkopen en ontdek aan wie je het gaat verkopen
 • Leer hoe je moeiteloos je boodschap in de markt kunt zetten en uit dienst kunt verkopen
 • Vind jouw perfecte klanten op sociale media via de kanalen waarop u waarschijnlijk al actief bent
 • Ontdek hoe je zelfverzekerd verkoopt als een pro en je er goed bij voelt
 • Leer hoe je jouw boodschap overbrengt in de nieuwe digitale wereld van vandaag

- HERHALING

ON-DEMAND MASTERCLASS SERIES (€995)

Je krijgt direct toegang tot een on-demand masterclass database zodat Bram, zijn elite team van coaches en speciale gast experts je begeleiden door de cursus. Dit betekent dat je vol vertrouwen de cursus kunt voltooien en je nieuwe kennis kunt omzetten in resultaten.


De meeste mensen die een cursus kopen, maken hem nooit af - dat gebeurt hier niet. We staan je bij elke stap bij door je te helpen je obstakels te overwinnen, de dingen die je in de weg staan te verpletteren en diepgaande geheimen te delen die niet eens in de DPS-cursus staan...


Dit is uw brug van beginnen tot lanceren, zodat u zich nooit alleen voelt en weet dat u het steunsysteem hebt dat u nodig hebt om het volgende niveau van succes te bereiken dat u wenst en verdient!!!

- IMPLEMENTEREN

1-OP-1 COACHING (€1295)
(pro & premium)

Je denkt niet dat je doelen realistisch zijn. Of je bedrijf echt zal slagen. En waarschijnlijk twijfel je ook een beetje aan jezelf. Je wilt niets liever dan een succesvol ondernemer zijn, impact maken en meer vrijheid ervaren.


Stel je het volgende voor: Je leeft je leven volgens de droom die jij voor ogen hebt. Je neemt met volle overtuiging, zonder enige twijfel je vaardigheden op en ervaart de vrijheid in tijd, geld en mogelijkheden. En je kunt heel goed leven van jouw business. Hoe zou het zijn als jouw grote doelen je realiteit worden?


Dit is wat mij wekelijks bezig houdt: ervoor zorgen dat jouw droom realiteit wordt. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik help jou stap-voor-stap richting succes, waarbij wij zoveel mogelijk (saaie) taken automatiseren en A.I. je online business laten optimaliseren. Dit betekent dat jij vandaag kunt beginnen met het realiseren van jouw ideale scenario met jouw business, en dromen!


- MASTERY

HULP & UITVOERING (€1495)
(premium)

Bij de Social Masterclass richt ik me op het bouwen van online bedrijven en het creëren van online strategieën. Klinkt best ingewikkeld toch? Daarom heb ik een done-for-you service. Je ontdekt niet alleen via 1-op-1 coaching de waarom en wat van jouw strategie: je ziet ook live hoe je dit meteen kunt implementeren!

Dit is ideaal als je weinig technische kennis hebt, maar het uiteindelijk wel zelf wilt doen. Wij ontwikkelen samen namelijk niet alleen samen jouw strategie, we implementeren deze strategie  meteen aan de hand van een landingspagina, e-mail funnel en/of advertenties. Deze service is geheel toegespitst op jouw behoefte aan kennis, en de behoefte vanuit de markt.

Oftewel: wil jij niet alleen begrijpen hoe de strategie gemaakt moet worden, maar wil jij ook leren hoe jij advertenties, e-mail funnels, landingspagina's en checkouts moet maken? Dan is het premium pakket voor jou!

- CONNECTIE

SOCIAL COMMUNITY (ONBETAALBAAR 🤩)

Dit is echt het ultieme geheime wapen dat de meeste mensen niet nodig denken te hebben, maar het zal je als geen ander op je reis omhoog stuwen...


Je zult deel gaan uitmaken van een nieuwe familie waar je op elk moment terecht kunt voor een vertrouwensboost, verantwoording, advies en samenwerking met mensen die op dezelfde missie zijn met hetzelfde hart als jij!!!


Plus je krijgt LIVE wekelijkse trainingen om je "op de hoogte" te houden van de meest geavanceerde strategieën die werken voor Bram en zijn team op het gebied van social media en marketing... zodat je nooit stopt met leren en het verkrijgen van nieuwe next level capaciteiten!

...En natuurlijk jouw gratis bonussen!

Aanbevolen

BONUS t.w.v. €297

Toegang tot de hashtag masterclass, inclusief gratis toegang tot "Hashtags for likes".

Met deze software heb jij direct toegang tot de beste hashtags voor jouw business.

BONUS 2 t.w.v. €1188

Misschien herken je dit wel: je wilt gaan posten maar je zit nog in een meeting. Je voelt de stress, je wilt er ook voor je online community zijn maar weglopen bij een klant kan niet...

Dit is een van de vele frustraties als jij je content niet kunt inplannen. Ik vergelijk het vaak met paniekvoetbal (en ik hou niet eens van voetbal)!

Als jij je inschrijft voor her Hero Membership krijg jij gedurende je lidmaatschap gratis toegang tot Content Studio. Met deze app kun jij al jouw social media van te voren inplannen en automatisch posten. 

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard via je PC, of via de Content Studio app op je telefoon.

BONUS 3 t.w.v. €588

Data driven marketing is niet meer weg te denken op social media. Via het Hero Membership krijg jij toegang tot een cross channel monitoring & reporting dashboard.

Ik hou ervan om het leven makkelijker en mooier te maken. Met dit dashboard krijg jij al jouw data op een overzichtelijke manier te zien.

Denk bijvoorbeeld aan: Instagram, Facebook, Linkedin, Google Analytics, Twitter, Active Campaign, Mailchimp of bijvoorbeeld Youtube. 

Social Masterclass integreert met bijna alle platformen, waardoor jij makkelijk in het komende jaar je KPI's in real time kunt bijhouden.

Ik weet dat jij vragen hebt

En ik heb de antwoorden ❤️

VRAAG: ik heb al eens een soortgelijk programma gevolgd... Hoe weet ik dat dit anders is?

ANTWOORD: Meestal zijn leerplannen zoals deze EEN van de drie dingen: op onderdompeling gebaseerd, op herhaling gebaseerd, of op mastery gebaseerd. Dit leerplan duikt eigenlijk in alle drie de categorieën zodat jij een goed afgeronde, allesomvattende ervaring krijgt terwijl je jouw online business opbouwt en laat groeien...En niet te vergeten: Bram's ervaring is ongeëvenaard. Hij heeft 20+ jaar kennis gecondenseerd in een verbazingwekkend, makkelijk te volgen, programma. En kom je er niet uit? Dan kun jij de hulplijnen via coaching, implementatie, Whatsapp helpdesk en de community gebruiken. Kortom, het Hero Membership is anders omdat het ZEKER van hoge waarde is en het echt werkt.

VRAAG: IS het Hero Membership iets voor mij?

ANTWOORD: Of je nu een bedrijfseigenaar bent, iemand die op zoek is om te beginnen met zijn of haar eigen onderneming, of dat je een professional bent: ik kan je verzekeren dat dit iets voor jou is. Bram heeft tientallen jaren in dagen gecondenseerd, en met dit pakket is er inhoud voor elk niveau.

Ik heb zoveel beginners gehad die dit membership hebben gevolgd en er helemaal weg van zijn, maar we hebben ook mensen gehad zoals Bart Niezen, Floris Rep, Rachelle Leerling, Fabian Schlosser en zoveel andere geweldige ondernemers die hier ook van hebben geleerd en het vandaag de dag nog steeds gebruiken in hun bedrijf! Het maakt niet uit in welke branche of op welk niveau je zit, je zult dit zonder twijfel kunnen toepassen.

VRAAG: Moet ik dit alleen doen?

ANTWOORD: Helemaal niet! Je zult niet alleen tijd doorbrengen met Bram, Lotte de Man, Haydar Bayrak, Dionne Knooren, Saskia van der Hilst en andere geweldige gasten terwijl ze je door de cursus helpen, je zult ook toegang hebben tot de privé community dus als je ooit ideeën van iemand wilt afkaatsen, samenwerken of brainstormen, is dit de plek bij uitstek om dat te doen.

Sommige van mijn meest succesvolle studenten zijn juist in die groep begonnen door met gelijkgestemden te praten!


VRAAG: Ik ben helemaal niet technisch aangelegd, kan ik dit wel?

ANTWOORD: Ik begrijp hoe verwarrend technologie kan zijn, maar met deze software zul je geen problemen hebben. Het werd speciaal ontworpen om ZEER eenvoudig en gestroomlijnd te zijn. Plus, er is een volledig opgeleid ondersteunend team die jou kan  helpen met alles waar jij een extra handje bij nodig hebt. Kortom: je staat er nooit alleen voor, ook niet bij technische vragen!

VRAAG: Ik heb nog niet veel volgers, gaat dit programma voor mij werken?

ANTWOORD: Ja natuurlijk! Om eerlijk te zijn is het een verkeerde gedachte dat je denkt dat je een miljoen volgers of zelfs 6.000 moet hebben om succesvol te zijn. Dit programma is speciaal ontworpen om iedereen te helpen, zelfs als niemand je naam nog niet kent. Er is een sectie in het Hero Membership die je alles over het genereren van verkeer zal uitleggen. Ik ben ervan overtuigd dat zelfs als je 0 volgers hebt, je kunt leren en beginnen met het aantrekken van jouw ideale klanten om je following te laten groeien.

VRAAG: Ben ik klaar voor dit programma?

ANTWOORD: Als je jezelf dit afvraagt, dan durf ik te wedden dat er iets in je leven is dat je niet hebt gedaan omdat je niet het gevoel had dat je er klaar voor was. Eerlijk gezegd, met alles wat nieuw is in het leven zul je je nooit helemaal "klaar" voelen, maar als ik iets geleerd hebt in de afgelopen 20 jaar, is dat bijna al mijn klanten (en ikzelf), en zo veel succesvolle mensen in deze wereld zijn begonnen toen ze klaar voor waren. Het tijd om eerst te vuren, dan klaar te staan, en als laatste pas te richten. Het is okay om eerst actie te ondernemen, want jij bent klaar om naar een hoger niveau te gaan. En als je nu begint en het is niets voor jou, laat het mij binnen 30 dagen weten en ik geef je je geld terug. Het risico is voor mij en daar sta ik 100% achter. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat jij de beste mensen voor je hebt staan, zodat jij begint met een membership van wereldklasse. Als jij bereid bent om het werk te doen en het plan te volgen dat ik heb uitgestippeld, dan beloof ik jou dat je gegarandeerd succes zult ervaren!


VRAAG: Wat nou als ik geen tijd heb?

ANTWOORD: Als je op zoek bent naar een leven van overvloed, vervulling en vreugde, dan heb je het Hero Membership nodig. Ik zorg ervoor dat jij de absolute top voorgeschoteld krijgt, zodat jij een positieve verandering voor jouw business kunt creëren. Mocht je geen tijd hebben voor een livestream, of deze onverhoop moeten verlaten? Maak je dan niet druk! Alle livestreams worden opgenomen, en gedeeld met de groep (inclusief handouts). No one is left behind!


Jij verdiend succes...! 

Je hebt lang en hard gewerkt om jouw bedrijf op te bouwen, jij verdient de rust dat je weet dat het goed zit met je business!

Pak het vanaf nu slimmer, en beter aan!

WAAR WACHT JE NOG OP?

IK HEB EEN 110% 'noem mij gek' GARANTIE

Met Hero Membership krijg jij alle tools en kennis om je eigen social media strategie te ontwikkelen. Het is mijn missie om jou het gevoel te geven dat je er nooit alleen voor staat en wij samen voor meer vrijheid en omzet gaan.

Dit programma zal niet werken als jij niet werkt. Maar als je om wat voor reden dan ook niet op weg bent naar echt succes in de eerste 30 dagen, maak dan gebruik van de 110% 'noem mij gek' garantie!

Heb jij na 14 30 dagen het gevoel dat dit niet de oplossing is die jij zocht, dan krijg jij je geld terug: no questions asked.