Krijg 10x meer klanten uit social media, ZONDER €1 uit te geven aan advertenties

Ontwikkel een vaardigheid die je duizenden volgers, klanten en engagement gaat geven...zelfs als je nog geen ervaring hebt met social media marketing.

Wil jij 1-op-1 begeleiding en toegang krijgen tot de social media geheimen die 2.7 miljoen volgers hebben gegenereerd zonder een euro uit te geven aan advertenties?

Dan is de Content University misschien iets voor jou! Met de Content University krijg jij toegang tot alle geheimen die organisch jouw leads, klanten en sales in 2020 kunnen verdubbelen, zelfs als je geen swipe-up functie, een website of zelfs een enkele volger hebt!

Op social media zijn er enorm veel simpele en populaire platformen waarmee jij je onderneming, je product en dienst kunt laten zien aan de wereld. Jij bent al gepassioneerd over jouw onderneming, je bent creatief en je weet wat je te bieden hebt.

Het enige wat dus mist is een werkende strategie waarmee jij geen geld verbrand aan advertenties die niet werken...

Een strategie die jou juist helpt om de ideale doelgroep te vinden en jou het MAXIMALE resultaat geeft tegen de laagste kosten.

MET DE CONTENT UNIVERSITY KUN JIJ DIT REALISEREN

Jij krijgt 1-op-1 toegang tot mijn strategie en kennis, waarmee jij snel de juiste strategie kunt ontwikkelen voor jouw business. 

Ben jij klaar om in het succes te stappen? Om meer vrijheid te hebben en je omzet te zien groeien? 

Met de Content University heb jij de mogelijkheid om je invloed op social media te vergroten. Je krijgt direct inzicht wat jou superkrachten zijn, hoe jij je ideale volger (en klant) kunt vinden en helpen en wat voor een soort content je moet maken. 

Jij ontwikkelt een vaardigheid waarmee jij een vreemde kunt converteren in een betalende klant die niet eens naar de concurrentie wilt kijken of er een beter aanbod is!

Hoe? 

Met de 1-op-1 coaching, groep webinars en e-learning zorg ik er persoonlijk voor dat jij jouw doelen gaat halen!

Content University

Mijn mastermind is anders dan de vele social media growth cursussen die je online kunt vinden. Vaak wordt hierbij de theorie gedeeld, maar blijft de vraag 'wat betekent dit nou eigenlijk voor mij' hangen... 


Deze frustratie wil ik oplossen door 1-op-1 coaching sessies en groep webinars te organiseren waarbij ik jou persoonlijk begeleid. Samen gaan wij een strategie neerzetten waar jij daadwerkelijk iets aan hebt, zodat jij meteen impact kunt maken!


Het maakt dan ook niet uit of jij al een doorgewinterde social media gebruiker bent met duizenden volgers, of dat je net begint. Met deze mastermind krijg jij dus alle tools en kennis die nodig zijn om direct impact te maken op social.

Dit is wat jij krijgt

De e-learning zal iedere maand geüpdate worden, jij krijgt hier natuurlijk gratis toegang tot. Naast de e-learning zul jij ook deel kunnen nemen aan de groep webinars, en de 1-op-1 training.

Samen gaan wij voor 1 doel: meer omzet en vrijheid.

Toegang tot de online leeromgeving (t.w.v. €2.490)

Jij krijgt exclusief toegang tot de e-learning. Jij krijgt toegang tot alle templates, modellen en videos van de Content University. Je leert hoe jij je eigen superkrachten kunt vinden, wie je ideale klant is en hoe jij content kunt maken welke een vreemde converteert in een betalende klant

1-op-1 Sessies (t.w.v. €2.200)

Ook gaan wij samen de diepte in. Aan de hand van 1-op-1 coaching sessies zul jij persoonlijk door mij begeleid worden om een solide strategie neer te zetten waar je direct mee aan de slag zult gaan.


No-nonsense maar direct impact maken!

Q&A Sessies & mastermind (t.w.v. €4.800)

In een jaar krijg jij toegang tot 12 webinars waarin jij samen met een groep van gelijkgestemden echt impact gaat maken.  Jij kunt al jouw vragen stellen tijdens deze sessies, en natuurlijk ga ik jouw vragen beantwoorden. Het doel is om samen met de groep je social media channels naar een hoger niveau te brengen! Je zult er dus nooit alleen voor staan!

Dit is wat anderen over mij zeggen

Fabian Schlosser

Ondernemer

Instagram is nu onderdeel van mijn strategie

Door Bram’s tips heb ik mijn marketingplan herschreven en is nu ook Instagram een belangrijk onderdeel van mijn marketingstrategie geworden. Bram heeft kennis van zaken en geeft je inzicht in wat wel en wat niet werkt. Dit doet hij op een inspirerende en begrijpelijke manier en voorkom je hiermee een hoop gedoe om alles zelf uit te moeten zoeken.

Linda Kruijswijk

Content Creator

Advies waar je echt iets aan hebt

Bram heeft veel kennis mbt Instagram, reageert snel en geeft advies waar je meteen iets mee kunt.

Jani Syrjäläinen

Ondernemer

Bram heeft veel kennis

Ik heb met Bram gewerkt en gezien hoe jij van 0 naar 150.000 volgers in slechts een paar maanden is gegaan. De manier hoe hij Instagram accounts managed is heel professioneel. Hij heeft veel kennis van Instagram en heb meerdere waardevolle gesprekken met hem gehad.


Wat kun jij verwachten?

1

Module 1: Wat zijn jouw superkrachten?

Het begint altijd bij jezelf. Ik geloof dat wij van binnen naar buiten moeten ondernemen. Dit is de enige manier om het ondernemer lang vol te houden (want je wilt altijd iets doen wat je echt heel tof vindt), maar ook omdat ik geloof dat er een diepere laag is dat jij jouw idee met de wereld wilt delen. Wat is jouw superkracht waarmee jij de wereld kunt veranderen? Waarom sta jij 's ochtends op om je werk te doen? En waarom wil jij miljoenen mensen gaan inspireren en motiveren via social media?

2

Module 2: Wie is jou ideale volger?

Als je goed weet wie jij bent en waar je voor staat gaan wij kijken wie nou je ideale volger (lees: klant) is. Hoe kunnen wij deze volger helpen om zijn of haar problemen, vragen of beren op de weg op te lossen? Hoe kunnen wij makkelijk een wildvreemde transformeren in een loyale klant met een extreem hoge lifetime-value? In module 2 gaan wij dus jou ideale klant beter leren kennen dan je concurrentie, om zo een oneerlijk voordeel te creëren!

3

Module 3: Content Sells

Ik zie het tot de dag van vandaag nog vaak gebeuren: bedrijven gooien iedere dag een balletje op en hopen dat er een wordt opgepakt door het publiek. De tijd van schreeuwen ligt achter ons. Jij kunt dit beter, maar vooral slimmer aanpakken! In module drie ontwikkel jij een vaardigheid waarmee jij content kunt maken die daadwerkelijk verkoopt, waardoor jouw omzet 10x hoger kan uitvallen!


Het maakt niet uit of jij je wilt gaan richten op Linkedin, Twitter, Instagram, Facebook of misschien wel TikTok... Samen gaan wij voor 1 doel: meer omzet en meer vrijheid. 


Hoe? Door content te maken waar jouw volger ECHT op zit te wachten, en hun te converteren naar leads. 

4

Module 4: Data Driven Marketing 

Data driven marketing is voor veel ondernemers een ver van hun bed show. Instagram, en vele andere social media channels, veranderen bijna iedere week. Wat vandaag viral gaat, is morgen alweer vergeten. Misschien gaat een post van jou wel enorm goed, en weet jij niet waarom.


Jouw social media data is een goudmijn. En in plaats van doelloos alle data te downloaden krijg jij natuurlijk uitleg over welke tools en apps je kunt gebruiken om meer uit jouw social media te halen. Hiermee bespaar je niet alleen tijd en geld, maar je kunt je omzet er ook enorm mee vergroten!


Je krijgt toegang tot een online omgeving waarin jij je social media & websites kunt analyseren. En je krijgt toegang tot Content Studio Small Business & Agency License waarmee jij ook nog eens influencers kunt analyseren en een verdiepte analyse van jouw social media krijgt.


Ook krijg jij stap-voor-stap uitleg hoe jij deze data kunt analyseren en interpreteren om nog betere keuzes te maken om je social media channels naar een hoger niveau te brengen.LET OP: Iedere maand zullen er extra modules toegevoegd worden.


Social media is een jungle waarin alles snel veranderd. Daarom zal ik altijd nieuwe modules toevoegen om jou up-to-date the houden van wat er speelt en waar jij echt impact kunt gaan maken!

Behaalde resultaten van de Content University

Bonus

Jij krijgt nu ook een paar toffe extra's cadeau

Buiten het feit dat jij direct toegang krijgt tot alle masterclasses en cursussen die onder de Content University vallen, krijg jij ook een paar bonussen cadeau welke eerder genoemd zijn, zoals:

Bonus 1
Agency License Contentstudio

Misschien herken je dit wel: je wilt gaan posten maar je zit nog in een meeting. Je voelt de stress, je wilt er ook voor je online community zijn maar weglopen bij een klant kan niet...


Dit is een van de vele frustraties als jij je content niet kunt inplannen. Ik vergelijk het vaak met paniekvoetbal (en ik hou niet eens van voetbal)!


Als jij je inschrijft voor de Content University krijg jij voor 1 jaar een Agency License van Content Studio. Met deze app kun jij al jouw social media van te voren inplannen en automatisch posten. 


Je krijgt toegang tot je eigen dashboard via je PC, of via de Content Studio app op je telefoon. 

Bonus 2
Digitale Marketing Analyse

Data driven marketing is niet meer weg te denken op social media. Via de Content University krijg jij toegang tot een cross channel monitoring & reporting dashboard.


Ik hou ervan om het leven makkelijker en mooier te maken. Met dit dashboard krijg jij al jouw data op een overzichtelijke manier te zien. 


Denk bijvoorbeeld aan: Instagram, Facebook, Linkedin, Google Analytics, Twitter, Active Campaign, Mailchimp of bijvoorbeeld Youtube. 


Social Masterclass integreert met bijna alle platformen, waardoor jij makkelijk in het komende jaar je KPI's in real time kunt bijhouden.

Bonus 3
Lead Generating Chatbot

Chatbots zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij, maar voor veel ondernemers te duur, of te technisch om in te zetten.


Met de Content University ben jij voorbereid op de toekomst. De chatbot is zo simpel, dat het eigenlijk als LEGO aanvoelt. Je zet de blokken op elkaar, je vult de informatie in en klaar!


De chatbot is al goedgekeurd voor Facebook Messenger, en Instagram & Whatsapp zullen snel volgen. Je kunt de chatbot ook inzetten op je website.


Een jaar lang krijg jij iedere maand een tegoed van 1.500 unieke gesprekken. Dat zijn 50 leads per dag!

Over mij,

(Bram van Houtum)

In de afgelopen 18 jaar heb ik elke mogelijke hack en silver bullet voor social media wel geprobeerd. Vaak zonder succes... Ik was het zat om mijn zwaar verdiende euros uit te geven aan advertenties welke mij meer kosten dan opleveren. Ik ben gaan kijken naar de alternatieven. Al snel kwam ik bij de bekende social media 'gurus' en 'experts' welke meer excuses dan resultaten bieden. 


Dit kon beter!


Ik ben per direct gestopt met deze stress en frustraties en heb al mijn tijd en energie  gestopt in het ontwikkelen van een bewezen en geteste strategie welke ECHT werkt.


Nu, 3 jaar later, beheer ik 2.7 miljoen volgers verdeeld over verschillende accounts. Ik deel vandaag de dag de strategie welke mij succesvol heeft gemaakt met bedrijven zoals: ING Bank, ABN Amro, NPO, Emerce, Spinnin' Records en Sony.

Waarom is de Content University voor jou interessant?

Ben jij een ondernemer of creator? Heb jij een geweldig idee, ben je gedreven en heb jij het gevoel dat er meer in zit? En wil jij meer bereiken, door minder te doen op social media?


Heb jij ook geen zin om in je eentje alleen maar uren te leren, droge literatuur te lezen of video's te bekijken? Wil jij liever ook 1-op-1 zitten en samen met een expert overleggen wat de beste aanpak is voor jouw strategie? Wil jij met gelijkgestemden werken of via een groep webinar je kennis verbeteren? 


Dan is de Content University geschikt voor jou! 


Met deze praktische maar zeer gedetailleerde aanpak ben jij niet alleen voorbereid op de toekomst, je zult ook verstelt staan hoe snel jij jouw business online kunt groeien aan de hand van social media!

CONTENT UNIVERSITY

VAN: € 12.498

2.497 (ex BTW)

 • Toegang tot e-learning, templates, modellen en video's(t.w.v. €2.490)
 • 12x Q&A sessies & mastermind met volledige Content University groep (t.w.v. €4.800)
 • 12x 1-op-1 sessies (t.w.v. €2.200)
 • BONUS 1 👉 Lead Generating Chatbot via Facebook Messenger en binnenkort ook via Whatsapp en Instagram Messenger (t.w.v. €840)
 • BONUS 2 👉 Social Analytics (t.w.v. €980)
 • BONUS 3 👉 1 jaar Agency License Content Studio (t.w.v. € 1.188)
CONTENT UNIVERSITY PLUS

VAN: € 14.698

3.​497 (ex BTW)

 • Toegang tot  e-learning, templates, modellen en video's (t.w.v. €2.490)
 • 12x Q&A sessies & mastermind met volledige Content University groep (t.w.v. €4.800)
 • 24x 1-op-1 sessies (t.w.v. €4.400)
 • BONUS 1 👉 Lead Generating Chatbot via Facebook Messenger en binnenkort ook via Whatsapp en Instagram Messenger (t.w.v. €840)
 • BONUS 2 👉 Social Analytics (t.w.v. €980)
 • BONUS 3 👉 1 jaar Agency License Content Studio (t.w.v. € 1.188)

Mijn 110% 'noem mij gek' GARANTIE

Met de Content University krijg jij alle tools en kennis om je eigen online imperium te bouwen. Het is mijn missie om jou het gevoel te geven dat je er nooit alleen voor staat en wij samen voor meer vrijheid en omzet gaan.


Daarom heb ik de 110% 'noem mij gek' garantie. Heb jij na 30 dagen het gevoel dat de Content University niet de oplossing is die jij zocht, dan krijg jij je geld terug: no questions asked.

Heel erg onder de indruk van Bram's kennis en strategische inzichten. Bram heeft ons geholpen om te kijken hoe wij Instagram's feed posts beter kunnen inzetten in combinatie met onze Stories.

Thijs Jaski  //  ING Bank

Bram heeft enorm veel inzichten en kennis met ons gedeeld. Hij was een zeer waardevolle toevoeging voor ons programma over Instagram.

Jeske Kapitein  //  Emerce Nederland

Omzetgroei na gebruik van de Content University

CONTENT UNIVERSITY

VAN: € 12.498

2.497 (ex BTW)

 • Toegang tot e-learning, templates, modellen en video's(t.w.v. €2.490)
 • 12x Q&A sessies & mastermind met volledige Content University groep (t.w.v. €4.800)
 • 12x 1-op-1 sessies (t.w.v. €2.200)
 • BONUS 1 👉 Lead Generating Chatbot via Facebook Messenger en binnenkort ook via Whatsapp en Instagram Messenger (t.w.v. €840)
 • BONUS 2 👉 Social Analytics (t.w.v. €980)
 • BONUS 3 👉 1 jaar Agency License Content Studio (t.w.v. € 1.188)
CONTENT UNIVERSITY PLUS

VAN: € 14.698

3.​497 (ex BTW)

 • Toegang tot  e-learning, templates, modellen en video's (t.w.v. €2.490)
 • 12x Q&A sessies & mastermind met volledige Content University groep (t.w.v. €4.800)
 • 24x 1-op-1 sessies (t.w.v. €4.400)
 • BONUS 1 👉 Lead Generating Chatbot via Facebook Messenger en binnenkort ook via Whatsapp en Instagram Messenger (t.w.v. €840)
 • BONUS 2 👉 Social Analytics (t.w.v. €980)
 • BONUS 3 👉 1 jaar Agency License Content Studio (t.w.v. € 1.188)

Wat anderen zeggen:

Jij hebt het in je om geweldige dingen te manifesteren!

De tijd van gepolijste foto's en 'alles-moet-perfect-zijn' op social media ligt achter ons. Jij hoeft niet keihard te schreeuwen hoe tof jouw product of dienst is. Het enige wat jij nodig hebt is een werkende strategie om de juiste personen te bereiken. 


Meld je nu aan voor de Content University en ontdek hoe jij je volledige potentie kunt ontdekken. Jij hebt het vermogen om met de kracht van data en content 10x meer volgers en klanten te krijgen!


Jij kunt vandaag je ticket krijgen voor meer succes, vrijheid en omzet! Claim nu jouw toegang tot alle e-learnings, de webinars, 1-op-1 sessies en applicaties, inclusief alle toekomstige modules tegen geen extra kosten. 


Zie ik je daar?