Jij bent erbij!

Gratis webinar op 4 juni om 16:00

Controleer je e-mail binnen 5 minuten heb jij een bevestiging van inschrijving ✅

  • Ontdek de Wetten van Winstgevende Social Media kanalen
  • De beste conversie optimalisatie tips en technieken van dit moment
  • Neuropsychologie technieken voor meer leads, klanten en omzet
  • Stap-voor-stap blauwdruk voor de meest effectieve social media kanalen
  • Anatomie van de winnende content en conversieprocessen
  • Zo maak je een marketing funnel (die dagelijks omzet oplevert)

"

Door Bram’s tips heb ik mijn marketingplan herschreven en is nu ook social media een belangrijk onderdeel van mijn marketingstrategie geworden. Bram heeft kennis van zaken en geeft je inzicht in wat wel en wat niet werkt. Dit doet hij op een inspirerende en begrijpelijke manier en voorkom je hiermee een hoop gedoe om alles zelf uit te moeten zoeken.


Fabian SchlosserOndernemer

Waarom Social Media Optimalisatie?

Al sinds 2010 help ik ondernemers aan effectievere social media kanalen. In die tijd heb ik gemerkt dat veel social media gebruikers zich blind staren op het vergroten van het aantal volgers. Hoe meer volgers, des te meer resultaat... toch?

Dat is echter niet altijd de meest logische aanpak. Wanneer je social media namelijk vol zit met ‘conversie-killers’ en daardoor weinig of geen resultaat oplevert is dat verspilde moeite. Je moet eerst de rode loper uitleggen voordat je de deuren open zet.

Wist je dat je jouw ‘conversie’ (en daarmee je omzet) soms letterlijk binnen een dag kunt verdubbelen? Met slechts kleine aanpassingen?

Vanuit mijn ervaring kan ik jou precies vertellen WAT (kennis) er online goed werkt, HOE (praktijk) het werkt en nog belangrijker: WAAROM (psychologie) het werkt.

Masterclass: Groeien zonder te adverteren

Tijdelijke aanbieding voor €17,- (ex. BTW)