Mijn verhaal

🏔 Ik had het gevoel dat ik op de top van de berg stond, maar na 18 jaar in de dance industrie gewerkt te hebben heb ik in 2016 een life-changing moment gehad. Ik belande bij de spoedeisende hulp en lag aan de hartbewaking...

Dit moment heeft mijn leven veranderd. Ik was ongelukkig, leefde ongezond, zat tegen obesitas aan en voelde mij vooral leeg. Ik heb toen een radicaal besluit genomen en heb mij per direct gericht op mijn fysieke en mentale herstel. 

Mijn reis

Deze reis (naar een mooier en gezonder leven) wilde ik delen op social media, zonder gebruik te maken van selfies. Écht waarde delen, en impact maken. Mensen motiveren, stimuleren en in een positieve zin veranderen aan de hand van content.

Om dit voor elkaar te krijgen ben ik Fit Trainers begonnen. Een Instagram pagina waarmee ik dagelijks mensen inspireer met gratis content. Fit Trainers heeft nu meer dan 600.000 volgers. Dit inspirerende platform ben ik gaan uitbreiden met: diytraining, fitorials en instatructor.  Via deze pagina’s inspireer ik dagelijks meer dan 1,5 miljoen mensen om gezonder en gelukkiger te leven. 

Ik merkte dat mijn strategie werkte, en ik ben gaan schalen naar interesses waar ik vrolijk van wordt. Van reizen tot ondernemerschap.  In totaal bereik ik nu iedere week meer dan 2.7 miljoen volgers verdeeld over meerdere accounts.

Deze strategie (waarmee jij jouw business snel en radicaal kunt laten groeien) deel ik nu met de massa.  Ik heb psychologen, banken en alles wat ertussen zit geholpen om meer uit hun social media te halen. Ik geloof er heilig in dat ook jij de kracht hebt om jouw merk en jouw content viral te laten gaan: zelfs als je geen social media expert bent.


Social Masterclass

Met Social Masterclass ben ik er om jou als ondernemer te helpen groeien via social media. Dat doe ik door de beste tips, en nieuwste social media trends te delen via mijn boeken, podcast, blogs, video's en mijn masterclasses. Mijn missie is om gelijkgestemde ondernemers te verbinden met de Social Masterclass Community.