Ontdek hoe je makkelijk meer klanten via social media krijgt


...zonder gebruik te maken van dure advertenties

Elles Hoofd Van Huysduynen

Agency Director


Bram is echt een aanrader, hij weet er veel van!

Ingrid Geertsma

Consultant


Heb hem gevolgd, #aanrader!

Marjolein Abee

Virtual Assistent


Heb er alle vertrouwen in. Dit is echt één van de betere (vind ik).

Leer hoe jij van volgers klanten kunt maken. Je weet WAT je moet doen, WAAROM je dit doet en HOE je dit moet doen.

Dit is jouw dagelijkse realiteit...

Geen focus
Je hebt een wirwar aan ideeën in je hoofd maar je weet niet wat je nou wanneer moet doen. Je doet van alles wat maar mist de focus.

Onzekerheid
Je voelt de druk om iedere dag zichtbaar te zijn op social media. Niet zichtbaar zijn = klanten mislopen… Toch?

Te weinig omzet
Je voelt dat er meer potentie in je zit. Je krijgt alleen maar niet te pakken hoe je dat tot uiting gaat laten komen.

Geen resultaat
Je werkt hard en het gaat best lekker, maar het gewenste resultaat zie je niet in vrijheid of in financiën.

Geen klanten
Want misschien heb je wel al veel volgers, en genoeg interactie - daar ligt het niet aan. Maar het lukt je maar niet om van die volgers ook klanten te maken.

Geen vrijheid
Je probeert van alles, maar je hebt te weinig betalende klanten om echt VRIJ van jouw missie te kunnen leven. Daar baal je van!
Bij anderen lijkt het zo moeiteloos te gaan maar bij jou…

Belemmeringen
Je wilt ongegeneerd groots denken en doen maar als je heel eerlijk bent, houd je jezelf nog klein. Diep van binnen ben je toch nog wat onzeker en bepaalde overtuigingen belemmeren je om écht te gaan groeien.

Geen energie
Je moet er enorm hard aan trekken om voldoende klanten binnen te halen. Je wordt er moe en wanhopig van. Het moet toch makkelijker kunnen?

Bang
In jouw ideale situatie draait je bedrijf ook door als je er even niet bent. Maar die droom is nog lang geen werkelijkheid. In tegendeel. Je vraagt je nog iedere maand af of je wel voldoende omzet gaat draaien.

Maar gelukkig kan het ook anders...

Het duurde 9 jaar aan online marketing cursussen, boeken, seminars, coaching, voor ik snapte HOE anderen succesvol werden. Dat er formules zijn om je gelukkig en doelgericht te maken. oefeningen die je kunt doen.

Sommige noemen het manifesteren. Sommige noemen het doelgericht werken. Ik houd van de mix: zowel impact maken als extreem concreet en to-the-point.

Ik heb al mijn hoogtepunten en beste inzichten over social media en ondernemen in dit membership gestopt.

Deze inzichten heb ik in de afgelopen drie jaar ook gedeeld met:

It’s time to cut the crap and chase your dreams!


Ga voor meer winst, meer resultaat en meer rust...

Magneet
Ook jij kunt met gemak klanten aantrekken via social media.

Volger naar klant
Je ontdekt hoe jij van volgers klanten kunt maken. Je weet WAT je moet doen, WAAROM je dit doet en HOE je dit moet doen.

Vrijheid
Je gaat sneller groeien, en kunt eindelijk echte VRIJHEID ervaren omdat je minder kunt werken en meer gaat verdienen!

Succesvol
Hierdoor hoef jij je niet langer zorgen te maken of je wel voldoende omzet draait

Goed betalende klanten
Dit betekent dat jij kunt werken waar, wanneer en met wie je dat wilt. Je hebt de mogelijkheid om te blijven reizen en werken met ideale klanten, die je goed betalen voor de waarde die je levert.

Succesvol
Jij wilt geen hobby maar écht geld verdienen. Je wilt financieel vrij worden zodat je geld verdient met dat wat je het allerliefste doet én veel tijd hebt om aan jouw dierbaren te besteden.

Volgende stap
Je bent klaar voor de volgende stap, NU is het jouw beurt om succesvol te zijn!

Geen zorgen
Je voelt niet langer de druk om altijd maar zichtbaar te zijn. Je weet namelijk precies wanneer je online moet zijn.

Meer tijd
En ondertussen houd je ook nog meer tijd over om te genieten van wat je écht belangrijk vindt in het leven

Waarom is social media belangrijk?

Valt het jou ook op dat veel mensen meer naar hun telefoon kijken dan in de echte wereld? Onderzoek toont aan dat wij gemiddeld meer dan 1,5 uur (!!!) per dag op social media zitten.

Dit is dus DE plek om je doelgroep te bereiken. En wist je dat dit zelfs kan zonder een euro uit te geven aan advertenties?

Thijs Jaski

Head of Social Media ING Bank


Heel erg onder de indruk van de kennis en strategische inzichten die Bram ons heeft gegeven om het meeste uit social media te halen.

Jeske Kapitein

Emerce


Bram heeft hele waardevolle tips & tricks met ons gedeeld. Hij was een enorm gewaardeerde toevoeging voor ons Instagram programma bij Emerce Update!

Floris Rep

Boxdays


Bram wat was je masterclass verhelderend! Ik was tot voor kort zonder duidelijke strategie bezig met onze social media. Het "posten om het posten" eigenlijk. Dankzij jouw verhelderende video's is hier een grote verandering in gekomen. Je hebt ons enorm geholpen met het maken van een duidelijke strategie die ook nog gemakkelijk bij te houden is. Super bedankt hier voor! #socialmasterclass

Stel je eens voor...

 • Dat je jouw eigen online bedrijf vanaf je laptop exponentieel kunt laten groeien
 • Dat jij de hoofdrol speelt in je eigen verhaal, in plaats van onderdeel te zijn van het verhaal van een ander
 • Dat je door je eigen online business vrij bent van de 9-tot-5 mentaliteit
 • En dat je jouw business voor 79% kunt automatiseren zodat je slechts 1 uur per dag hoeft te werken?

De pijnlijke waarheid is dat dit voor de meeste mensen nooit meer zal zijn dan een vage droom...

En dit komt echt niet omdat het onmogelijk is, of omdat je 'geluk' moet hebben. Er ontbreekt in 97% van de gevallen aan een winnende strategie.

Je hoeft niet iedere dag een selfie te posten, te laten zien wat je als ontbijt eet of nep-likes en nep-volgers te kopen. Fake it till you make it is ALTIJD een slechte strategie (but if you do: be sure to make it).

Social media = geen marktkraam waar je zo hard mogelijk moet schreeuwen om de aandacht te trekken. We leven in 2020 en de mogelijkheden die social media ons biedt zijn bizar. Dat is een feit.

Als ik jou NU de kans geef om het anders te doen, zo je 'm dan pakken..?

Aangenaam, mijn naam is Bram van Houtum, en ik ben hier om jou te helpen...

Toen ik 18 jaar geleden begon met ondernemen wilde ik vooral zo veel mogelijk bereiken door zo min mogelijk te doen. Voor mij was er maar 1 ding waardevoller dan geld: tijd. Geld kunnen wij creëeren, maar tijd helaas niet. Ik heb van alles geprobeerd maar eerlijk gezegd vond ik het allemaal maar lastig. 


Totdat ik in aanraking kwam met social media. In mijn ogen is social media de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier om klanten te krijgen. 


Laten we eerlijk zijn, als ondernemer is er één ding waar je extreem goed in mijn zijn: SALES. Zonder verkopen geen klanten, en onder klanten geen business! 

Maar misschien denk je nu 'oh nee hè, daar heb je er weer zo één... 

Zo'n social media influencer die je snel 'rijk' wilt maken.. Maak je geen zorgen. Ik ga je geen rondleiding geven in mijn 'huge villa' in Bali, of jou een gehuurde Lamborghini laten zien...

Ik behoor niet tot de groep narcistische webinar-gevers die je misbruikt om je te overtuigen om maar weer €1.197 euro aan ze over te maken voor een 'succesprogramma' met al hun geheimen. Zij fungeren alleen als doorgeefluiken van inhoudsloze 'theorie'...

Aan hun theorie heb je echter ook niets wanneer je het niet succesvol in de praktijk kunt brengen. Een investering in jezelf rendeert met name wanneer je jezelf iets aan kunt leren waar je je hele leven profijt van hebt. 

De ondernemers die deze programma's hebben gekocht 'schieten met hagel' op hun social media. Ze doen maar wat... Hierdoor raken zij gefrustreerd, gedemotiveerd en een burn-out staat bij hen om de hoek. Want de beloofde duizenden euro's komen niet, maar je ziet wel jouw 'mentor' chillen in zijn villa in Bali (bekostigt van JOUW zuurverdiende geld (!!!).

Daar wil ik verandering in brengen. Dit kan toch beter? En met name: eerlijker!


Uit ervaring weet ik hoe frustrerend het is als het niet loopt zoals je weet. Zowel zakelijk maar ook persoonlijk heb ik meerdere life-changing moments gehad. Mijn reis naar een mooier en beter leven begon drie jaar geleden. 

Mijn lichaam trok aan de spreekwoordelijke handrem...

Op 30-jarige leeftijd lag ik op de spoedeisende hulp aan de hartbewaking. Ik dacht: dit kan niet langer zo!  
Ik gooide het roer om en binnen 1 jaar:

 • Viel ik 10 kg af, ik zat tegen obesitas aan...
 • Herstelde ik van overspannenheid
 • Heb ik 2.7 miljoen volgers op verschillende accounts op Instagram weten te genereren
 • Stopte ik (tegen alle adviezen in) al mijn succesvolle ondernemingen in de muziekindustrie
 • Bouwde ik meerdere succesvolle online ondernemingen op waar ik nu vrij van leef (producten én diensten)
 • Zette ik €50.000 omzet in mijn eerste half jaar met mijn e-com bedrijf
 • Creëerde ik verschillende vormen van passief inkomen met mijn online business en trading

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om een VRIJ leven te creëren met een succesvolle eigen bedrijf en meerdere vormen van (passief) inkomen.

So what's in it for you...? Zoals je misschien weet help ik ondernemers om de cruciale volgende fase van hun onderneming te voltooien. Het mythische "next level". Dit is voor ieder persoon anders. Maar het mooie van wat ik doe is dat het niet uit maakt waar jij nu staat, het enige wat geldt is waar jij naartoe wilt gaan. Ik ben al door het bos gegaan, het enige wat ik hoef te doen is jouw de weg te wijzen.

En zo komen we weer terug op het onderwerp waar we het over moeten hebben: SOCIAL MEDIA, en waarom de meeste van ons hier ronduit slecht in zijn.

Ik weet zeker dat jij een mega goed product of dienst hebt waarmee jij andere wilt en kunt helpen, het enige wat je nog hoeft te doen is jouw doelgroep te verleiden om NU actie te nemen.

VERGEET NIET: De mensen in jouw doelgroep hebben een onvervulde droom of verlangen. Het is het doel van jouw social media kanalen om hen te helpen beter te begrijpen hoe ze de kloof kunnen overbruggen tussen waar ze NU zijn en het beloofde land waar ze WILLEN zijn.

Ik ga NIET zeggen dat er andere belangrijke vaardigheden zijn die van jou een succesvolle ondernemer kunnen maken. Maar het hebben van goedlopende (en converterende) social media accounts, is zo belangrijk dat andere vaardigheden jou niet echt gaan helpen. Als jij niet kunt verkopen, dan kan niets je redden.


In een wereld waar de kwaliteit van een product of service de standaard zijn, kun jij alleen met je social media opvallen.

Dus, simpel gezegd, hier zijn de 5 stappen en principes achter alle hoog converterende content en social media campagnes die er zijn ...

 1. Definieer de 'End Game' van je publiek (waar willen ze zijn, wat is hun beloofde land)
 2. Definieer hun angsten en belemmeringen (intern en extern) om daar te komen
 3. Bepaal hoe jouw product/dienst hen helpt om het beloofde land te bereiken
 4. Laat ze zien hoe ze daar kunnen komen (mindset)
 5. Leer ze hoe ze daar makkelijk kunnen komen (met behulp van je aanbod)

Helaas slaan veel ondernemers de plank mis, en hierdoor gaat 73% binnen 5 jaar noodgedwongen failliet. Met de strategie die jij gaat ontdekken hoef jij niet hoge kortingen te geven om je product of dienst te verkopen! Tijdens dit membership zal elke fase stap-voor-stap uitgelegd worden. Je hoeft echt GEEN expert te zijn om dit onder de knie te krijgen.


Door social media slim in te zetten ontstaat er een gunfactor en jij kunt op een hele authentieke manier jouw business op de kaart zetten.

Ok - dus waar heb ik het in vredesnaam over... nou, de hierboven besproken principes zijn slechts het puntje van de ijsberg van de ideeën die worden behandeld in het Hero Membership. Binnen het membership leg ik de lat nog hoger dan je ooit had kunnen bedenken voor een marketing masterclass...en dit ga ik EERLIJK aanpakken.

LET OP! Het Hero Membership is niet geschikt voor iedere ondernemer...


Dit is iets waar ik heel helder in willen zijn. In het Hero Membership vind je niet alleen kennis, maar ontmoet je ook andere gedreven ondernemers met wie je kunt netwerken en sparren. Daardoor behaal jij maximaal resultaat.

Om ervoor te zorgen dat er uitsluitend like-minded ondernemers instappen, is het Hero Membership alleen geschikt voor jou als…

Daadkrachtig
Je daadkrachtig, een doener en een doorzetter bent.

Next Level
Je al een tijdje onderneemt en je nu klaar bent voor the next level.

Serieuze groei
Je denkt GROOTS en bent klaar voor serieuze groei én serieuze omzet

Verantwoordelijkheid
Je inziet dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw succes en verwacht dus niet dat het je komt aanwaaien

Investeren
Je vindt dat investeren noodzakelijk is voor (jouw) groei.

Meer resultaat
Je méér resultaat wilt halen uit social media, in minder tijd

Ik werd omver geblazen door Bram's expertise van Instagram...Hij heeft ons in een cruciale fase van de lancering van ons nieuwe bedrijf van een winnende strategie voorzien. Zowel met quick-wins als lange termijn acties voor consistent succes. Deze man is de real deal. Ook zijn eigen Instagram kanaal met richting de 1 miljoen volgers bewijst dit.

Lennart van der Ziel Founder at Growtribute
user-image

Recent een fantastische training gevolgd bij Bram van Houtum (Social Masterclass) over het gebruik online berichten zoals ook op Linkedin. Heel leuke colleges met mooie een concrete voorbeelden die direct toepasbaar zijn. Ik kan dit van harte aanbevelen!!

Denise Go-Feij Adviseur Fondsenwerving
user-image

Ik ben een enthousiaste kindercoach. Ik gun kinderen een liefdevolle opvoeding en een gelukkige jeugd. en heb waardevolle informatie te delen. Hoe breng ik mijn boodschap over en bereik ik mensen? Met behulp van Bram zijn training heb ik van een bereik van maximaal 500 een bereik van meer dan 7000 in een week! De training is bondig en duidelijk . Bram is gemakkelijk te benaderen en heeft me fijn op weg geholpen. Top!

Sander Kooijman Kindercoach
user-image

Bram heeft me onwijs geholpen met een Instagram strategie. Hij deelde zijn tools, algemene tips, maar ook adviezen die perfect aansloten met onze doelen. Hij stelt goede vragen en snapt vervolgens wat je nodig hebt om te winnen op Instagram. Aanrader!

Rachelle Leerling ZZP-er
user-image

Door Bram’s tips heb ik mijn marketingplan herschreven en is nu ook social media een belangrijk onderdeel van mijn marketingstrategie geworden. Bram heeft kennis van zaken en geeft je inzicht in wat wel en wat niet werkt. Dit doet hij op een inspirerende en begrijpelijke manier en voorkom je hiermee een hoop gedoe om alles zelf uit te moeten zoeken

Fabian Schlosser Ondernemer
user-image

Bram heeft veel kennis mbt social media, reageert snel en geeft advies waar je meteen iets mee kunt.

Linda Kruijswijk Content Creator
user-image

Dit is wat je krijgt als lid van het Hero Membership

Hero Coaching

Maandelijkse coaching en Q&A van Bram van Houtum.

Hero Academy

Ontvang de Hero e-learning + opnames van alle expert talks en webinars.

Hero Community

De #1 social media community voor successen delen, vragen stellen, netwerken en meer!

Maandelijkse Coaching

Je staat er niet alleen voor! Net als tientallen andere ondernemers! Zij vonden het lastig om concreet een stappenplan uit te werken, waarbij je op het juiste moment de goede dingen doet. 


Daarom vertel ik jou middels blauwdrukken precies WAT je moet doen, WAAROM je dit doet en HOE je dit moet doen. Ik leg jou stap-voor-stap in jip-en-jannektaal uit hoe jij zo snel mogelijk een HELD op social media wordt. 


Bij iedere blauwdruk geef ik ook een concrete opdracht (challenge) die je kunt gebruiken om (in samenwerking met andere leden) het geleerde direct in de praktijk te brengen. Zo raak je geïnspireerd en kun je 'afkijken' bij ondernemers die op hetzelfde moment, met precies dezelfde dingen bezig zijn. Hier zie je de blauwdrukken:

1. Wat zijn je superkrachten?

2. Wie is jouw ideale klant waar jij BLIJ van wordt?

3. Hoe doe je research naar je ideale doelgroep?

4. Hoe kies jij een goede niche?

5. Hoe maak je makkelijk winstgevende content?

6. Hoe ontwikkel je een winnaar mindset?

7. Hoe maak je een killer aanbod?

8. Hoe pak je personal branding aan?

9. Hoe kun je jouw business gaan schalen?

1x per maand Q&A Sessie

Je staat er nooit alleen voor! Stel al je vragen over social media tijdens de maandelijkse Q&A sessie. Deze zullen op donderdagavond om 19:00 uur plaatsvinden.

Deze sessies zal ik via webinar software doen (Bigmarker), zodat iedereen toegang heeft. Kun je er niet bij zijn? Geen zorgen! Ik zorg ervoor dat jij een dag later de opnames kunt terugkijken. 

Tijdens deze Q&A sessies neem ik de tijd om uitgebreid jouw vragen te beantwoorden en dit is ook een fijne manier om mensen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn.

Rachelle Leerling Bram heeft me onwijs geholpen met een Instagram strategie. Hij deelde zijn tools, algemene tips, maar ook adviezen die perfect aansloten met onze doelen. Hij stelt goede vragen en snapt vervolgens wat je nodig hebt om te winnen op Instagram. Aanrader!

3

Like  Reply  7h

1x per maand Expert Talk

Natuurlijk kan ik niet overal in uitblinken, daarom zal ik ook iedere maand een expert uitnodigen. 


Hoe moet je vloggen? Waarom is video belangrijk? Hoe zet je Pinterest in als ondernemer? Hoe kom je in de juiste mindset? Hoe kun jij een expert worden in time management? etc.


De expert talks zijn voor en door ondernemers. Heb jij een specifiek onderwerp waar jij meer over wilt weten? Laat het mij weten en ik zoek een expert in mijn netwerk die ons daarbij kan helpen!

Floris Rep Bram wat was je masterclass verhelderend! Ik was tot voor kort zonder duidelijke strategie bezig met onze social media. Het "posten om het posten" eigenlijk. Dankzij jouw verhelderende video's is hier een grote verandering in gekomen. Je hebt ons enorm geholpen met het maken van een duidelijke strategie die ook nog gemakkelijk bij te houden is. Super bedankt hier voor! #socialmasterclass

9

Like  Reply  13h

Waarom kiezen voor het Hero Membership?

Alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan heb ik gebundeld in het Hero Membership.


Je ontdekt exact dezelfde strategieën die ik ook heb gedeeld met: NPO Nederland, ING Bank, ABN Amro, Sony, Spinnin' Records en andere grote bedrijven.

Je krijgt dus ALTIJD toegang tot de meest recente ontwikkelingen en data, ik gebruik het zelf immers ook.

Hero Membership

Tijdelijke aanbieding: €39,- per maand

 • Alle Hero cursussen 
 • Opnames Hero Masterclasses
 • Opnames Expert Talk interviews
 • Toegang tot de #1 Social Media community van NL+BE
 • 12x per jaar Coaching Sessies
 • Facebook, Instagram, Linkedin en TikTok masterclasses
 • Case Study van winstgevende social media accounts
 • Maandelijks nieuwe updates
 • Exclusieve bonussen en interviews met experts

Ben jij klaar om de online business van je dromen te bouwen?

In het membership ontdek je...

Succesvol
Hoe je social media succesvol in kunt zetten om geld te verdienen, dit betekent dat je kunt genieten van jouw vrijheid

Volger naar klant
Hoe je (zelfs met 0 volgers) binnen een maand klanten krijgt, dit betekent dat je direct omzet gaat draaien 

1 uur werken
Hoe je social media tot 79% kunt automatiseren, dit betekent dat je minder dan 1 uur per dag hoeft te werken

Vrijheid
Hoe je vrij bent van de 9-tot-5 mentaliteit, dit betekent dat je de regie in eigen handen hebt

Geen ervaring nodig
Hoe je zonder technische kennis of ervaring social media kunt domineren, dit betekent dat je meer tijd kunt investeren in datgene wat jou energie geeft

Duizenden volgers
Hoe je Instagram, Linkedin, Facebook, TikTok en andere grote social platforms kunt gebruiken om duizenden volgers te krijgen, zonder gebruik te maken van dure advertenties of influencer marketing

Maar ook

Succes zonder advertenties
Hoe je bezoekers naar je social media kanalen krijgt, zonder gebruik te maken van advertenties

Goedbetalende klanten
Hoe je volgers kunt omtoveren naar goed betalende klanten

Winnende content
Hoe je makkelijk winnende content maakt, zelfs als je geen technische kennis hebt (of selfies wilt maken)

Geweldige aanbieding
Hoe je een geweldige aanbieding maakt, die jouw volgers niet kunnen weigeren!

Personal branding
Hoe je jouw personal branding aanpakt, en jouw volgers jou zien als DE expert in jouw branche

Trends
De nieuwste trends op het gebied van social media en online marketing (zoals TikTok, Byte en Chatbots)

En je ontdekt...

Goedbetalende klanten
Hoe je een compleet vreemde converteert naar een goedbetalende klant

Geldmachine
Hoe je Instagram kunt omtoveren tot jouw persoonlijke geldmachine

Updates
En iedere maand krijg jij nieuwe updates via de videocursus (want social media staat NOOIT stil)

Extra's


Experts uit het veld

Tijdens het membership zal ik verschillende experts uit het veld uitnodigen. Zij zullen jou de fijne kneepjes van het vak leren. Hoe maak je gebruik van TikTok? Of misschien wel chatbots? Wat is de meerwaarde van een goede funnel? Of waarom zou je moeten beginnen met vloggen? Zij zullen het allemaal stap-voor-stap uitleggen!

Interviews met ondernemers

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je hoeft alleen te leren van de beste! Daarom gaan we spraakmakende en inspirerende ondernemers interviewen zodat jij een nog betere mindset ontwikkelt om jouw business uit te bouwen! 

Online goes Offline

Natuurlijk is het fijn om vanuit thuis of je kantoor het membership te volgen, maar uit ervaring weet ik dat je ECHT impact kunt maken als je elkaar ook daadwerkelijk ziet! Daarom gaan wij ieder jaar ook offline met z'n allen afspraken zodat jij like-minded mensen kunt ontmoeten!

Facebook & Whatsapp Community

Kom in een community vol winnaars, maak nieuwe vrienden, netwerk, deel kennis, werk samen en verhoog je standaard. Onze community is de hechtste die je zult vinden, iedereen staat voor elkaar klaar!

De Hero Community

In onze community met gelijkgestemde social media ondernemers kun je vragen stellen, kennis delen, succes vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, Je kan privé berichten sturen en like-minded ondernemers vinden uit jouw regio. Het ideale warme bad voor ondernemers!

Kennis delen
Leer van andere ondernemers wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen
Stel je vragen en krijg feedback op je website / plannen

successen delen
Niets is zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld

Netwerken
Breid je netwerk uit met inspirerende ondernemers

Samenwerkingen
Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Regionale meet-ups
Ontmoet gelijkgestemde ondernemers in jouw regio

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Per maand

€49

 €39

/maand

maandelijks opzegbaar

 • Je bespaart 20%
 • Premium coachingstraject
 • Alle Hero cursussen 
 • Opnames Hero Masterclasses
 •  Alle Opnames van de Expert Talks
 • Hero Community - onbetaalbaar ;-)
 • ...Extreem veel waarde voor een lage prijs
 • Maandelijks opzegbaar

Prijzen zijn exclusief BTW

Mijn 'noem mij gek' GARANTIE

Heb je alle stappen gevolgd en heb je geen resultaten na 30 dagen? Dan krijg jij binnen 30 dagen je geld terug. Ik neem al het risico.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het membership?

Dit mag jij zelf bepalen. Je kunt iedere maand toegang krijgen tot de gehele e-learning, coaching en bonussen. Ga je 3 maanden een wereldreis maken (heel erg tof!!!) dan kun jij het membership stopzetten. Weer toe aan nieuwe content? Dan begin je weer wanneer jij zin hebt! Het membership kun je iedere maand stoppen, en starten. (Enige uitzondering op de regel is wanneer je een jaar abonnement hebt afgesloten. In dat geval krijg je wel twee maanden gratis!).

Kan ik halverwege de maand aanhaken?

Dat kan zeker. Iedere laatste donderdag van de maand ga ik om 19:00 uur live voor de coaching. De online modules, en opnames van de coaching zijn altijd toegankelijk wanneer jij deze wilt bekijken.

hoe kan ik het hero membership kopen?

Met iDeal (bank), creditcard of PayPal. Je krijgt een factuur met daarop de btw aangifte.

hoeveel tijd kost het membership?

Iedere maand zal ik nieuwe content en de opnames van de coaching toevoegen aan de e-learning. Ook zit er een stukje zelfstudie bij. Ga er van uit dat je gemiddeld 30 minuten per dag met het membership bezig bent. Dit betekent dat je 'slechts' een aflevering minder per dag kunt kijken op Netflix ;-).

ik ben geen ondernemer, kan ik meedoen?

Jazeker, dit is een membership voor zowel ondernemers als mensen die gewoon graag meer willen bereiken op social media.

krijg ik mijn geld terug als ik het niets vind?

Jazeker. Als je binnen 30 dagen mij een mail stuurt, met daarbij daarbij ALLE oefeningen en challenges uitgewerkt zodat ik echt zie dat je hebt meegedaan, krijg je je geld met liefde terug. ❤️

WAT VOOR SUPPORT KRIJG IK IN DIT PROGRAMMA?

Wanneer je aan het Hero Membership deelneemt krijg je ontzettend veel support gedurende elke stap van het programma. Ik geef om jouw resultaten en om die te krijgen heb je support nodig. Hier is wat je krijgt zodra je joint:

1. Facebook Groep Support: Je krijgt toegang tot onze Facebook groep voor support 24/7/365. Je kan hier vragen stellen wanneer je maar wilt en ik persoonlijk en leden van de groep zullen je helpen.

2. Netwerk Support: In de community van het Hero Membership hebben de leden uit de groep toegang tot een Whatsapp groep waar je gelijkgestemden kunt vinden. Doel van deze community is elkaar helpen om naar een hoger niveau te komen: samen kunnen wij dit!

3. Coaching Call Support: Iedere maand houden we een groeps coaching call. Deze calls duren meestal 1 uur, maar gaan altijd door tot er geen vragen meer zijn.

4. E-mail Support: Bovenop de Facebook groep, de Whatsapp groep en de coaching sessies krijg je ook toegang tot customer support via e-mail. Ik zal jou persoonlijk helpen als jij tegen problemen of technische vragen aanloopt. Je staat er dus NOOIT alleen voor.

Je krijgt gedurende het Hero membership toegang tot al deze support kanalen.

Bedankt voor het bezoeken van deze pagina


Copyright 2020 © Social Masterclass - Privacy Policy - Terms of Service