Dit is de makkelijkste manier om 3x meer klanten uit social media te krijgen, ZONDER €1 uit te geven aan advertenties

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Secondes

Dit is wat anderen over de masterclass zeggen:

Fabian Schlosser

Ondernemer

Social media is nu onderdeel van mijn strategie

Door Bram’s tips heb ik mijn marketingplan herschreven en is nu ook social media een belangrijk onderdeel van mijn marketingstrategie geworden. Bram heeft kennis van zaken en geeft je inzicht in wat wel en wat niet werkt. Dit doet hij op een inspirerende en begrijpelijke manier en voorkom je hiermee een hoop gedoe om alles zelf uit te moeten zoeken.

Linda Kruijswijk

Content Creator

Advies waar je echt iets aan hebt

Bram heeft veel kennis mbt social, reageert snel en geeft advies waar je meteen iets mee kunt.

Denise Go-Feij

Adviseur Fondswerven

Heeft masterclass gevolgd

Recent een fantastische training gevolgd bij Bram van Houtum over het gebruik van online berichten zoals ook op LI. Heel leuke colleges met mooie een concrete voorbeelden die direct toepasbaar zijn. Ik kan dit van harte aanbevelen!!

Mijn 110% 'noem mij gek' GARANTIE

Met de Hashtag Masterclass krijg jij alle tools en kennis om je eigen hashtag strategie te ontwikkelen. Het is mijn missie om jou het gevoel te geven dat je er nooit alleen voor staat en wij samen voor meer vrijheid en omzet gaan.


Daarom heb ik de 110% 'noem mij gek' garantie. Heb jij na 14 30 dagen het gevoel dat de Hashtag Strategie niet de oplossing is die jij zocht, dan krijg jij je geld terug: no questions asked. En je mag de bonussen gewoon houden!


​VAN €297 VOOR SLECHTS €197 (ex. btw)